Maak kennis met onze nieuwe schoolwebsite

21-02-2017

Het is eindelijk zover....

Na veel wikken en wegen, overleggen en proberen...
zijn we trots u de vernieuwde schoolwebsite te presenteren! :)

Jullie vinden op onze site alle informatie over jullie juffen en meesters,
de afspraken die we op onze school hanteren, wanneer we uitstapjes doen,...

En natuurlijk staan ook de foto's die jullie juf in de klas
(of tijdens een uitstapje) maakte in de fotogalerij.
Hoe kun je daar naartoe gaan? Simpel... op verschillende manieren!

  • Je kunt naar jouw juf gaan en onderaan doorklikken.
  • Je kunt naar de fotogalerij gaan en dan klikken op jouw klasfoto.
  • Of je kunt in het menu bovenaan meteen doorklikken op jouw klas.

We hebben ook de schoolkalender een beetje aangepast...
Nu kun je meer informatie vinden over een bepaalde actie of uitstap,
door op de naam zelf te drukken. Wij verbinden jullie dan meteen door naar de juiste link! Wil je een overzicht van onze vrije dagen? Makkelijk :)

Ook de sportievelingen onder jullie kunnen nu makkelijker doorklikken naar hun favoriete pagina. Krijg een mooi overzicht wanneer jullie tornooien zijn of klik naar de foto's van de competities!

Heb je een leuk ideetje dat jullie met meneer de directeur of de juffen en meesters willen delen? Dan kun je via 'contacteer ons' deze meteen opschrijven en opsturen! Natuurlijk kun je dit op school zelf ook nog vertellen! Maar op deze wijze vergeet je het niet... ;)

Natuurlijk vinden jullie de gebruikelijke documenten op de site terug, zoals het menu, het attest voor medicijngebruik, ... maar we voegden er voor uw gemak nog rechtstreekse links en infobrochures toe betreffende schooltoelages, schoolverzekering, CLB, medisch schooltoezicht en ga zo maar door...

U hoorde uw kind wellicht al vaak vertellen over hun trotsdoos, hun talenten of dat ze eerder 'een leeuw' of 'een bever' zijn... Wilt u hier wat meer over weten? Klik dan snel door naar ons schoolproject! We vertellen u er alles over, want we willen dat de kinderen op school, maar ook thuis hun knap-zijn verder ontwikkelen en samen met jullie zoeken naar andere manieren om hun talentenarchipel of trotsdoos in te vullen.

& je merkte het al ... met deze blog houden we u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de nieuw geposte foto's of wanneer het nieuwe schoolkrantje &/of het menu verschijnt!

Veel lees- en ontdekplezier!