Updates

Op donderdag 28 april 2022 is er geen mogelijkheid tot naschoolse opvang. Dit voor de voorbereidingen van Ferm voor de zomervakantie.

Met de Buitenspeeldag willen we het belang van buitenspelen nog eens extra in de kijker zetten en stimuleren met tal van speelprikkels en activiteiten verspreid over Vlaanderen.
De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die enerzijds kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, en...

Bedankt voor de massale steun die wij ontvangen hebben voor ons pannenkoekenproject. Hiermee hebben de kinderen maar liefst €1160 korting verdiend voor de bosklassen!

Op vrijdag 18/3 kunt u uw bestelde pannenkoeken ophalen in de refter (Ingang Lindeplein). Vergeet zeker niet om een stevige draagtas mee te brengen naar gelang uw bestelling!

Maakten jullie al kennis met de lentecollectie speel- en leerboeken van Uitgeverij Averbode? Die bevatten toffe verhalen, spellen, knutselwerkjes, raadsels ... Er is voor elke leeftijd een aangepaste versie én, ze worden gratis thuis geleverd! Bestel ze eenvoudig online via de webshop: www.uitgeverijaverbode.be/speelleerboeken. Gebruik bij je...

In deze digitale wereld groeien kinderen al van de peuterleeftijd op, omringd door schermen. De tv, tablet, laptop, smartphone of spelconsole is een toegangspoort naar allerlei activiteiten. Hoe zit dat nu met schermtijd voor de allerkleinsten? Wat doen ze erop? Wat is veilig? Waarop let je het best als (groot)ouder? Een organisatie in samenwerking...

Op zaterdag 23 april 2022 tussen 10u en 12u staan alle deuren open voor jou en nemen we je mee op sleeptouw door onze kleuterafdeling en de volledige lagere school!

Op de iconische tweede dag van de week op 22/02/2022 zwaaide de hele school juf Annette uit. Wij danken haar voor haar jarenlange inzet en enthousiasme. Wij wensen haar veel rust en plezier in haar pensioen.

Wij danken u!

16-02-2022

Dankzij jullie hebben wij onze GSM-inzamelactie kunnen afronden met maar liefst 326 toestellen! De kinderen kijken alvast uit naar de beloning van GoodPlanet!

Het 5de en het 6de leerjaar gaan in mei op bosklassen naar Durbuy. Om de kostprijs wat te drukken hebben de leerlingen de handen in elkaar geslagen en hebben zo, volledig zelf, een pannenkoekenverkoop opgestart. Per verkochte pak pannenkoeken komt er €1 korting voor de kinderen.