Updates

Voorleesweek

01-12-2022

Ook in Het Spoor doen wij mee aan de voorleesweek! Daarbovenop hebben we eens helemaal gek gedaan en onze volledige school door elkaar geswitcht. Geniet van het filmpje!

In de hedendaagse maatschappij zijn schermen niet meer weg te denken. Maar hoe ga je hiermee om? In onderstaand filmpje krijgt u meer informatie omtrent de schermtijd.

Sedert enkele dagen wordt onze school getrakteerd op spannende voetbalwedstrijden tijdens de pauzes. Wie neemt de trofee mee naar huis? Dat weten we over enkele weken!

Huiswerkklas!

27-09-2022

Wist je dat we sinds dit jaar naschools huiswerkklas inrichten?! Elke dinsdag en donderdag staan er leerkrachten paraat om de kinderen hun schoolwerk te laten maken in een rustige en gecontroleerde omgeving.

Op vrijdag 7 oktober is Ferm in de namiddag gesloten. Er is dus geen naschoolse opvang mogelijk! Voorschoolse opvang is wel mogelijk!

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw jonge spruit? Kom dan zeker en vast eens een kijkje nemen bij ons op school! Zaterdag 27 augustus 2022 staan we met z'n allen klaar voor u. Hopelijk tot dan!

Dankzij jullie hulp hebben we opnieuw een geslaagde GSM-inzamelactie! Vorige week kregen wij onze beloningen binnen. We kregen maar liefst 4 desktops en 2 laptops. De Ooievaar en Het Spoor zijn jullie dankbaar!

Op donderdag 28 april 2022 is er geen mogelijkheid tot naschoolse opvang. Dit voor de voorbereidingen van Ferm voor de zomervakantie.

Met de Buitenspeeldag willen we het belang van buitenspelen nog eens extra in de kijker zetten en stimuleren met tal van speelprikkels en activiteiten verspreid over Vlaanderen.
De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die enerzijds kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, en...