Blog

Beste ouders

Eerst en vooral een praktische mededeling.
Alle warme maaltijden en soep worden vanaf vandaag afgeschaft.
Voor de kinderen die aanwezig zijn op school wordt er een alternatieve warme maaltijd aangeboden vandaag. Voor de rest van de periode kan er dus enkel boterhammen gegeten worden.

Vanaf maandag 16/03 worden alle lessen opgeschort in België. Alle leerlingen zijn vanaf dat moment niet meer verplicht om naar school te komen. Het lijkt ons ook beter dat uw kind thuis blijft om zo verdere besmetting te voorkomen. Voor ouders die in de zorgsector werken en ouders die enkel kunnen terugvallen op grootouders wordt de school open...

Heel wat jongeren zijn quasi continu bezig met online sociaal contact. Ze chatten, klikken, liken, taggen en swipen. En wat ken jij ervan? Zijn Whatsapp, Snapchat, Instagram of TikTok ook dagelijkse kost voor jou? Of net niet? Hoe zit het met online reputaties, wat doen sociale media met je gezin en hoe kun je grenzen stellen?

OPENDEUR

12-02-2020

Wil je graag eens binnen piepen? Ons team ontmoeten? En onze mooie klassen bezichtigen? Dan ben je meer dan welkom op onze opendeur of na telefonisch contact.

INZAMELACTIE

29-01-2020

We zamelen opnieuw oude of stukke mobiele telefoons en tablets in...
De actie loopt tot 11 mei 2020.

Spannende tijden voor onze leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar...