Bedankt voor jullie steun!

Met veel enthousiasme willen we iedereen bedanken die onze pannenkoekenverkoop voor de bosklassen van het 5de en 6de leerjaar heeft gesteund!

Door de geweldige inzet van ouders, vrienden, familie en sympathisanten hebben we een prachtige opbrengst behaald.
Dankzij jullie hulp hebben alle leerlingen maar liefst €33 korting...

Op zaterdag 8 juni 2024 organiseren we terug onze Tuinnamiddag. Dit jaar vindt deze plaats in de boomgaard van het Administratief Centrum te Vissersstraat 2a, Moerkerke. Een imker geeft info over bijen, de compostmeester over composteren. IVBO geeft info over afval sorteren. De politie komt fietsen graveren. Er zijn ook educatieve spelletjes voor...

Vrijdag 26/04 gaan de traditionele beurzen opnieuw door. De kinderen staan te popelen om hun werk te tonen aan ouders & familie. Hopelijk tot dan!

Op vrijdag 22 maart kunt u de pannenkoeken komen ophalen van 15u30 tot 18u00 op de grote speelplaats. Vergeet zeker uw eigen draagtassen niet!

Op zoek naar een (nieuwe) school? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom een kijkje nemen op zaterdag 20 april van 10:00 tot 12:00.

De 3e graad gaat in mei op bosklassen naar Durbuy. Daarom verkopen ze pannenkoeken om zo korting te bekomen! Bestellen kan via de link of QR-code.