Updates

Zowel de leerlingen als de leerkrachten staan al te popelen voor ons magisch spektakel. Met ongeveer nog 10 dagen te gaan, blijft de spanning stijgen. Ben jij er ook bij?!

Poëzieweek

01-02-2023

Tijdens de week van de poëzie krijgt ons gedicht 'Als ik kon toveren ...' vorm. Wat zou jij doen met deze gave?

Dankzij jullie steun hebben we een donatie van maar liefst €500 kunnen doen aan de Warmste Week. Bedankt allemaal!

Na wekenlange spanning hebben we eindelijk een winnaar van ons eigen wereldkampioenschap. Tijdens de finale liet het eerste doelpunt enorm op zich wachten. Na de eerste treffer volgden al snel het 2de en het 3de doelpunt. De winnaars (Sien, Ewoud & Milan) trokken de zege naar hun kant en wonnen de finale met 3-0. De finalisten zijn Teagan, Louka...

Wij zijn op zoek naar een fulltime leerkracht lager onderwijs vanaf maandag 9 januari 2023 tot einde schooljaar. Voor meer informatie contacteer onze directie via luc.musschoot@schooldeooievaar.be of 0474/74.54.34

Wist je dat onze schoolkalender op de website in een nieuw jasje zit? Zeer handig voor alle ouders is dat jullie de activiteiten met 1 klik kunnen kopiëren in de persoonlijke agenda!

Voorleesweek

01-12-2022

Ook in Het Spoor doen wij mee aan de voorleesweek! Daarbovenop hebben we eens helemaal gek gedaan en onze volledige school door elkaar geswitcht. Geniet van het filmpje!

In de hedendaagse maatschappij zijn schermen niet meer weg te denken. Maar hoe ga je hiermee om? In onderstaand filmpje krijgt u meer informatie omtrent de schermtijd.

Sedert enkele dagen wordt onze school getrakteerd op spannende voetbalwedstrijden tijdens de pauzes. Wie neemt de trofee mee naar huis? Dat weten we over enkele weken!