Updates

De 3e graad gaat in mei op bosklassen naar Durbuy. Daarom verkopen ze pannenkoeken om zo korting te bekomen! Bestellen kan via de link of QR-code.

Bedankt aan iedereen om dit prachtig bedrag te verzamelen! Donderdag gaan we met het 3e, 4e, 5e & 6e leerjaar de cheque overhandigen op het Zand in Brugge.

Niet alleen de Sint komt met cadeautjes op 6 december. Ook de ouderwerkgroep staat opnieuw voor jullie klaar met het Spoorcafé. Wees welkom vanaf 8u25!

Ook dit jaar nemen we opnieuw deel aan de GSM-inzamelactie. We proberen zoveel mogelijk oude toestellen in te zamelen. Hoe meer we verzamelen, hoe meer kans we maken op prachtig ICT-materiaal.

Vrijdag namiddag zal het spoken in Het Spoor! Wie komt in de griezeligste outfit? We zijn benieuwd!

Wist je dat de schoolkrant van september - oktober al op de website staat?! Lees snel de avonturen van onze kinderen. De krantje is te vinden onder het tabblad schoolteam, gevolgd door schoolkrantje. Veel leesplezier!

Vandaag kwamen heel wat leerlingen in hun sportoutfit naar school. Zie ze stralen!

Graag nodigen wij jullie uit om de kinderen uit te zwaaien aan de schoolpoort. En een bakje troots te komen drinken in Het Spoorcafé, het nieuwste initiatief van de ouderwerkgroep.