Updates

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw jonge spruit? Kom dan zeker en vast eens een kijkje nemen bij ons op school! Zaterdag 27 augustus 2022 staan we met z'n allen klaar voor u. Hopelijk tot dan!

Dankzij jullie hulp hebben we opnieuw een geslaagde GSM-inzamelactie! Vorige week kregen wij onze beloningen binnen. We kregen maar liefst 4 desktops en 2 laptops. De Ooievaar en Het Spoor zijn jullie dankbaar!

Op donderdag 28 april 2022 is er geen mogelijkheid tot naschoolse opvang. Dit voor de voorbereidingen van Ferm voor de zomervakantie.

Met de Buitenspeeldag willen we het belang van buitenspelen nog eens extra in de kijker zetten en stimuleren met tal van speelprikkels en activiteiten verspreid over Vlaanderen.
De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die enerzijds kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, en...

Bedankt voor de massale steun die wij ontvangen hebben voor ons pannenkoekenproject. Hiermee hebben de kinderen maar liefst €1160 korting verdiend voor de bosklassen!

Op vrijdag 18/3 kunt u uw bestelde pannenkoeken ophalen in de refter (Ingang Lindeplein). Vergeet zeker niet om een stevige draagtas mee te brengen naar gelang uw bestelling!

Maakten jullie al kennis met de lentecollectie speel- en leerboeken van Uitgeverij Averbode? Die bevatten toffe verhalen, spellen, knutselwerkjes, raadsels ... Er is voor elke leeftijd een aangepaste versie én, ze worden gratis thuis geleverd! Bestel ze eenvoudig online via de webshop: www.uitgeverijaverbode.be/speelleerboeken. Gebruik bij je...

In deze digitale wereld groeien kinderen al van de peuterleeftijd op, omringd door schermen. De tv, tablet, laptop, smartphone of spelconsole is een toegangspoort naar allerlei activiteiten. Hoe zit dat nu met schermtijd voor de allerkleinsten? Wat doen ze erop? Wat is veilig? Waarop let je het best als (groot)ouder? Een organisatie in samenwerking...

Op zaterdag 23 april 2022 tussen 10u en 12u staan alle deuren open voor jou en nemen we je mee op sleeptouw door onze kleuterafdeling en de volledige lagere school!

Op de iconische tweede dag van de week op 22/02/2022 zwaaide de hele school juf Annette uit. Wij danken haar voor haar jarenlange inzet en enthousiasme. Wij wensen haar veel rust en plezier in haar pensioen.