Dankzij jullie steun hebben we een donatie van maar liefst €500 kunnen doen aan de Warmste Week. Bedankt allemaal!

Na wekenlange spanning hebben we eindelijk een winnaar van ons eigen wereldkampioenschap. Tijdens de finale liet het eerste doelpunt enorm op zich wachten. Na de eerste treffer volgden al snel het 2de en het 3de doelpunt. De winnaars (Sien, Ewoud & Milan) trokken de zege naar hun kant en wonnen de finale met 3-0. De finalisten zijn Teagan, Louka...

Wij zijn op zoek naar een fulltime leerkracht lager onderwijs vanaf maandag 9 januari 2023 tot einde schooljaar. Voor meer informatie contacteer onze directie via luc.musschoot@schooldeooievaar.be of 0474/74.54.34

Wist je dat onze schoolkalender op de website in een nieuw jasje zit? Zeer handig voor alle ouders is dat jullie de activiteiten met 1 klik kunnen kopiëren in de persoonlijke agenda!

Voorleesweek

01-12-2022

Ook in Het Spoor doen wij mee aan de voorleesweek! Daarbovenop hebben we eens helemaal gek gedaan en onze volledige school door elkaar geswitcht. Geniet van het filmpje!

In de hedendaagse maatschappij zijn schermen niet meer weg te denken. Maar hoe ga je hiermee om? In onderstaand filmpje krijgt u meer informatie omtrent de schermtijd.

Sedert enkele dagen wordt onze school getrakteerd op spannende voetbalwedstrijden tijdens de pauzes. Wie neemt de trofee mee naar huis? Dat weten we over enkele weken!

Huiswerkklas!

27-09-2022

Wist je dat we sinds dit jaar naschools huiswerkklas inrichten?! Elke dinsdag en donderdag staan er leerkrachten paraat om de kinderen hun schoolwerk te laten maken in een rustige en gecontroleerde omgeving.

Op vrijdag 7 oktober is Ferm in de namiddag gesloten. Er is dus geen naschoolse opvang mogelijk! Voorschoolse opvang is wel mogelijk!