Sedert enkele dagen wordt onze school getrakteerd op spannende voetbalwedstrijden tijdens de pauzes. Wie neemt de trofee mee naar huis? Dat weten we over enkele weken!

Huiswerkklas!

27-09-2022

Wist je dat we sinds dit jaar naschools huiswerkklas inrichten?! Elke dinsdag en donderdag staan er leerkrachten paraat om de kinderen hun schoolwerk te laten maken in een rustige en gecontroleerde omgeving.

Op vrijdag 7 oktober is Ferm in de namiddag gesloten. Er is dus geen naschoolse opvang mogelijk! Voorschoolse opvang is wel mogelijk!

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw jonge spruit? Kom dan zeker en vast eens een kijkje nemen bij ons op school! Zaterdag 27 augustus 2022 staan we met z'n allen klaar voor u. Hopelijk tot dan!

Dankzij jullie hulp hebben we opnieuw een geslaagde GSM-inzamelactie! Vorige week kregen wij onze beloningen binnen. We kregen maar liefst 4 desktops en 2 laptops. De Ooievaar en Het Spoor zijn jullie dankbaar!

Op donderdag 28 april 2022 is er geen mogelijkheid tot naschoolse opvang. Dit voor de voorbereidingen van Ferm voor de zomervakantie.

Met de Buitenspeeldag willen we het belang van buitenspelen nog eens extra in de kijker zetten en stimuleren met tal van speelprikkels en activiteiten verspreid over Vlaanderen.
De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die enerzijds kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, en...

Bedankt voor de massale steun die wij ontvangen hebben voor ons pannenkoekenproject. Hiermee hebben de kinderen maar liefst €1160 korting verdiend voor de bosklassen!

Op vrijdag 18/3 kunt u uw bestelde pannenkoeken ophalen in de refter (Ingang Lindeplein). Vergeet zeker niet om een stevige draagtas mee te brengen naar gelang uw bestelling!